neljapäev, 6. mai 2010

06. mai 2010 10:15 Müncheni lennujaam, Saksamaa

Kohalik aeg on siin tunni võrra maas. Minu lennuk väljub 10:45, st hetkel on mul aega piisavalt.

Reis Tallinnast-Münchenisse oli väga hea. Muidugi ... sõitsime täna vist mööda kõrvalteid, raputas nagu oleks kogu aeg aukudest läbi sõitnud  Aga muidu oli äärmiselt sujuv õhkutõusmine ja maandumine. Üllataval kombel ei mõjunud see täna absoluutselt kõrvadele. Ei saanud arugi kui start ja maandumine tehtud. Veel oli lennuki pardal ka hästi meeldiv teenindus. Tahate või mitte, aga siiski on lennu ajal hea saada väikest kehakinnitust. Kunagi oli selle üle tõsine arutelu ja mõned lennufirmad lõpetasid ära toitlustuse pardal. Loomulikult on asi võetav ühelt ja teiselt poolt vaadatuna, aga ... siiski.

Muideks, siin lennujaanas on lahedad putkad suitsetajatele tehtud, sellised pisikesed ... ja suitsetajaid täis ... lahe!

Internet on lennujaamas olemas, kuid tasuline, kuid see-eest on vabalt ootesaalid olemas voolukontaktid ja istekohti ka piisavalt. Lisaks on lennujaamas liiklemine lihtne ja arusaadav, suunavad sildid ilusasti väljas ja oma väljumisvärava leiab väga ilusasti ülesse. Minu tänane väljumiskoht asub täitsa lennujaama lõpus, G02, pikk maa oli tulla, kuid see-eest on siin hetkel imerahulik :)

Mh ... ja seda ka veel ... laskur-sanitari kursusel õppisime igasuguseid nakkushaiguseid ja satikaid. Ja muide, vetsus käies on üks selline satikas endale võimalik omandada. Tegemist on trihhomonoosiga, mis on üsna levinud haigus ja mis peamiselt levib sugulisel teel, kuid selle võib saada (kuigi õnneks harvemini) ühiskondlike ruume kasutades, nt.basseini ääre peal istudes ja WCs. Trihhomonoosi põhjustab algloom Trichomonas vaginalis, ehk see ongi see satikas mida eespool mainisin. Ja Müncheni lennujaam on esimene, kus ma WC poti puhastusvahendiga kokku puutusin. Hea variant, muide.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar